Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Βγάζει φωτογραφία την στιγμή που τον τσιμπάει φίδι


Βγάζει φωτογραφία την στιγμή που τον τσιμπάει φίδι
Παράξενο και τρομακτικό το θέαμα που τράβηξε αμερικανός φωτογράφος ο οποίος κατά την διάρκεια λήψης μιας φωτογραφίας κατάλαβε ότι τον τσίμπησε ένα φίδι.

Καλή και τυχερή η εμπειρία του Mark Laïta γιατί το φίδι δεν έβγαλε δηλητήριο και έτσι το τσίμπημα ήταν ξερό… χωρίς ίχνος δηλητήριου!

Διαφορετικά τώρα δεν θα ζούσε για να το διηγηθεί!

Γιατί οι πιθανότητες επιβίωσης από την δηλητηριώδη επίθεση του μαύρου Mamba, όπως ονομάζεται, είναι σχεδόν μηδενική.

Λόγω της ταχύτητάς του και το πόσο γρήγορα βγάζει το δηλητήριο λέγεται ότι ο άνθρωπος δεν προλαβαίνει να κάνει παραπάνω από επτά βήματα, πέφτει στο έδαφος και πεθαίνει.

Για το λόγο αυτό το συγκεκριμένο φίδι έχει και το ομώνυμο παρατσούκλι.
Star.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Βρετανία: Εντοπίστηκε γυναίκα με σούπερ-όραση: Βλέπει 99 εκατ.χρώματα!


Toν απίστευτο αριθμό των 99 εκατομμυρίων (!) περισσότερων χρωμάτων από τον μέσο άνθρωπο βλέπει μια γυναίκα από την Βρετανία.

Η ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Νευτοεπιστημών, Γκαμπριέλε Τζόρνταν, μετά από 20 χρόνια έρευνας βρήκε μια γυναίκα, η οποία...έχει σούπερ όραση!


Η καθηγήτρια είχε βάλει στόχο να βρει κάποιον άνθρωπο με «μαγική» όραση». Παρόλο που εντόπισε αρκετούςμε τετραχρωματική όραση, μόνο μια γυναίκα πέρασε με επιτυχία το τεστ της έρευνας.

«Γνωρίζαμε ότι υπάρχει, αλλά δεν το είχαμε επιβεβαιώσει επιστημονικά. Η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να δει 99 εκατομμύρια χρώματα περισσότερα από έναν μέσο άνθρωπο και σε πολύ μεγαλύτερο βάθος. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό», λέει η ερευνήτρια.

Όπως εξήγησε το μέσο ανθρώπινο μάτι βλέπει τρία χρώματα: το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε, καθώς και την ένταση του φωτός στο ορατό φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

defencenet.gr
http://astrikiprovoli.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣΜια μούμια απο την Σιβηρία με ένα περίπλοκο τατουάζ που διακοσμούσε το σώμα της έχει αποκαλυφθεί στη Ρωσία.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η μυστηριώδης γυναίκα, γνωστή ως Ukok πριγκίπισσα,ήταν πιθανότατα 25 ετών όταν πέθανε σχεδόν 2.500 χρόνια πριν. Ήταν πιθανότατα ένα μέλος της φυλής Pazyryk, νομάδες που ζούσαν στην Αλτάι της Σιβηρίας.

Η μούμια της ανακαλύφθηκε το 1993. Κρατήθηκε διατηρημένη σε μόνιμο στρώμα πάγου, και είναι ο λόγος που το τατουάζ της είναι ακόμα ορατό. Τα τελευταία 19 χρόνια, η μούμια έχει διατηρηθεί κυρίως σε επιστημονικό ινστιτούτο στο Νοβοσιμπίρσκ. Τώρα, θα μεταφερθεί σε ένα μαυσωλείο στο Δημοκρατικό Εθνικό Μουσείο, όπου οι τουρίστες μπορούν να δούν την μούμια και το τατουαζ της.

"Σε σύγκριση με όλα τα τατουάζ που βρέθηκαν από τους αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο, εκείνα που αφορούν τις μούμιες των ανθρώπων Pazyryk, είναι τα πιο περίπλοκα και τα πιο όμορφα,"

Η Δρ Ναταλία Polosmak, επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε στους Times της Σιβηρίας. "Πολλά αρχαία τατουάζ έχουν βρεθεί, όπως ο άνθρωπος των πάγων που βρέθηκε στην περιοχή των Άλπεων - αλλά είχε μόνο γραμμές και όχι την τέλεια και άκρως καλλιτεχνική εικόνα που μπορεί κανείς να δει στα σώματα των Pazyryks.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό επίπεδο της τέχνης του τατουάζ.Απίστευτο ». Η Polosmak εξήγησε τη σημασία του περίπλοκoυ τατουάζ της μούμιας . "Τα τατουάζ χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο προσωπικής ταυτότητας - διαβατηρίου, όπως τώρα π.χ Οι Pazyryks επίσης πίστευαν ότι τα τατουάζ θα ήταν χρήσιμα σε μια άλλη ζωή, γεγονός που καθιστά εύκολο για τα άτομα της ίδιας οικογένειας και πολιτισμού να βρουν ο ένας τον άλλο μετά το θάνατο." Ήταν μια γλώσσα απο εικόνες ζώων, που χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν κάποιες σκέψεις και να καθορίσουν τη θέση τόσο στην κοινωνία όσο και στον κόσμο.

Θάφτηκε μαζί με έξι άλογα για να την συνοδεύουν στην μετά θάνατον ζωή. Παρά το γεγονός ότι η μούμια με τατουάζ είναι αρκετά αξιοσημείωτη, δεν είναι και η πρώτη καλοδιατηρημένη μούμια που ανακαλύφθηκε.
 ΠΗΓΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Δάχτυλο εντοπίζεται από το Curiosity στον Άρη (VIDEO)

 Το δάχτυλο αυτό στον Άρη επιβεβαιώνει τους αρχαίους πολιτισμούς; Αυτή είναι μια εικόνα που λάβαμε από την "περιέργεια" Curiosity.

Η εικόνα αποτυπώνει κάτι που μοιάζει με ένα δάχτυλο, με το νύχι. Ένα ανθρώπινο δάχτυλο είναι περίπου 90 χιλιοστά ..... το δάχτυλο αυτό που εντοπίζεται φαίνεται να είναι περίπου 80-120 χιλιοστά σε μήκος,λαμβάνοντας υπόψην την κλίμακα.

Είναι αυτό το δάχτυλο από ένα παλιό άγαλμα που απεικονίζει τον άνθρωπο; Η κλίμακα και η λεπτομέρεια με κάνουν να πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Το δάχτυλο αυτό φαίνεται να είναι κομμάτι ενός βράχου,και γι 'αυτό νομίζω ότι είναι μέρος ενός αγάλματος.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΝΕKΡΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!


Μια καταπληκτική φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο δείχνει ένα γιγάντιο, πλάσμα νεκρό, το οποίο είναι τόσο ψηλό όσο οι άνδρες στην εικόνα. Η εικόνα λήφθηκε στο Πακιστάν και, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που να αποκαλύπτει τι ακριβώς είναι.

Μερικοί σχολιαστές σε άλλα βίντεο που δημοσιεύτηκαν πριν απ'αυτό, το αποκαλούν ώς "Gorgakh",το οποίο, μεταφρασμένο στα αγγλικά, ονομάζεται Pangolin. Αυτό το πλάσμα, ένας γιγαντιαίος αρμαδίλος , δεν μεγαλώνει πέρα ​​από τρία πόδια σε μήκος.

Οι άνθρωποι στη φωτογραφία διασκεδάζουν, περισσότερο από το να είναι έκπληκτοι. Μήπως αυτό σημαίνει ότι αυτό το νεκρό πλάσμα, των εξωγήινων ταινιών δεν είναι ασυνήθιστο εύρημα;

Αυτό δεν φαίνεται πιθανό, καθώς αυτό το πλάσμα είναι πολύ περίεργο και φαίνεται ότι και άλλα παραδείγματα τέρατος λογικά θα είχαν προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον κόσμο, αν είχαν βρεθεί ποτέ πριν.
 http://www.apocalypsejohn.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ( video )

 Οι ντόπιοι ήρθαν σε επαφή με αυτό το παράξενο πλάσμα στη Ναμίμπια. Το πλάσμα είχε εντοπιστεί προφανώς σε αναζήτηση τροφής. Οι ντόπιοι σε μια κοντινή φωλιά βρήκαν τρία πλάσματα παρόμοιου μεγέθους. Το πληγωμένο ζώο τους επιτέθηκε, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Η αστυνομία αφαίρεσε αργότερα το πτώμα του και θα γίνει πλήρης έρευνα ιατροδικαστών που είναι σε εξέλιξη.
 

Διαβάστε Περισσότερα »

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!

perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!

Οι σειρήνες Χάρυβδη και Σκύλλα της ελληνικής μυθολογίας ενέπνευσαν τον γλύπτη William Pye προκειμένου να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι στην είσοδο του ξενοδοχείου «Seaham Hall Hotel» στην ομώνυμη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας.

«Ο Όμηρος αναφέρει ότι επειδή η Χάρυβδη έκλεψε τα βόδια του Ηρακλή, ο Δίας της έριξε έναν κεραυνό και τη μεταμόρφωσε σε τεράστια δίνη που κατάπινε τα πλοία στη θάλασσα. Αυτή την κυκλική κίνηση του νερού και τη ρουφήχτρα που δημιουργείται θέλησα να δείξω στον κόσμο», εξηγεί ο γλύπτης.


perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
Το σιντριβάνι αποτελείται από έναν ακρυλικό κύλινδρο που επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν τη δίνη του νερού στο εσωτερικό του, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα που διαρκεί περίπου 15 λεπτά.
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
Ειδικοί εκτοξευτήρες νερού και ένας μηχανισμός στο εσωτερικό του σιντριβανιού δημιουργούν τη δίνη, ενώ η καθαρότητα του νερού επιτυγχάνεται μέσω κατάλληλων φίλτρων. Το σιντριβάνι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης αλλά και ένα ενδιαφέρον θέαμα για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!
perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!http://perierga.gr/
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτό είναι το μεγαλύτερο έντομο στον κόσμο!

Το μεγαλύτερο έντομο στον κόσμο είναι η τεράστια ακρίδα και ζει στη Νέα Ζηλανδία!

Υπάρχουν πάνω από 11 είδη γιγαντιαίας ακρίδας, τα περισσότερα από τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα, απ' αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες!​Star.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Η σέλα της μηχανής του κατέστρεψε την …στύση!


Καλιφορνέζος μήνυσε την BMW επειδή ύστερα από ένα 4ωρο ταξίδι με τη μηχανή του,… το πέος του σηκώθηκε και δεν ξανάπεσε! Ο τύπος που...επι δύο χρόνια τον είχε σηκωμένο ζήτησε από την εταιρεία αποζημίωση.

Ο δικηγόρος του Henry Wolf ισχυρίστηκε ότι το ταξίδι του μηνυτή στο San Francisco το Μάιο του 2010 τον άφησε με ένα μόνιμο πριαπισμό και αυτό λέει ότι οφείλεται στη σέλα της μηχανής. Μάλιστα ακόμα και όταν αντικατέστησε τη συγκεκριμένη σέλα, το πρόβλημά του συνεχίστηκε.

Φυσικά ο άνθρωπος τόσο διάστημα αντιμετωπίζει χοντρό σεξουαλικό πρόβλημα, καθώς όσοι πάσχουν από πριαπισμό πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη θεραπεία για να μπορέσουν να επανέλθουν στη φυσιολογική κατάσταση.


69magazine
http://www.parakseno.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ... ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

mystiria dasos2
Ομάδα τουριστών, που επισκέφτηκε την τοποθεσία Γιουντόλα της Βουλγαρίας έκανε φωτογραφίες με κινητά τηλέφωνα.
Όταν όμως αργότερα έβαλαν τις φωτογραφίες σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, διαπίστωσαν με μεγάλη έκπληξη ότι σε μία από αυτές απεικονιζόταν ένα πολύ παράξενο ον, που δεν το είχαν δει καθόλου στην εκδρομή τους! Το πλάσμα αυτό τους παρακολουθούσε ανάμεσα σε κάτι δέντρα... Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, το εν λόγω αντικείμενο μοιάζει με ανθρωποειδές, αφού έχει σώμα, χέρια, πόδια, κεφάλι και μάτια.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αντί να βγάλει τρίχες, βγάζει... νύχια

Η περίπτωση μιας 28χρονης γυναίκας από το Μέμφις των ΗΠΑ έχει προκαλέσει κατάπληξη και σύγχυση στους γιατρούς. Η περιπέτεια της Σανίνα Άισομ άρχισε το 2009, όταν υπέστη μια σοβαρή κρίση άσθματος.
Οι γιατροί της... έδωσαν στεροειδή για να αντιμετωπίσουν τη δύσπνοια. Λίγο μετά τη χορήγηση των φαρμάκων, η νεαρή κοπέλα άρχισε να έχει φαγούρα σε όλο το σώμα. Οι γιατροί της έδωσαν άλλα φάρμακα, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για αλλεργική αντίδραση. Ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε.
Η Σανίνα υποβλήθηκε σε ένα σωρό εξετάσεις. Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί ήταν πέρα από κάθε φαντασία: στο δέρμα της Σανίνα δεν φύτρωναν πλέον τρίχες, αλλά... νύχια! Αυτό προκαλεί «ασφυξία» στο δέρμα της, το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητα του και έχει γίνει δύσκαμπτο. Η άτυχη κοπέλα έχει χάσει τα μαλλιά της και είναι αναγκασμένη να φορά περούκα, ενώ οι πόνοι δεν της επιτρέπουν ούτε να περπατήσει άνετα.
Η περίπτωσή της είναι η πρώτη που καταγράφεται στα ιατρικά χρονικά και οι γιατροί είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξοι, καθώς δεν υπάρχει κανενός είδους θεραπεία.

http://www.zoomblog.org
http://periergaa.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Βίδα ηλικίας 300 εκατ. χρόνων! Ποιοί την έφτιαξαν;

Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα. Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.


Εκείνη την εποχή όχι μόνον δεν υπήρχαν ευφυείς μορφές ζωής στον πλανήτη, αλλά ούτε καν .....
οι δεινόσαυροι δεν είχαν εμφανιστεί στην επιφάνειά του. Η βίδα, στην οποία διακρίνεται καθαρά το κεφάλι και το περικόχλιο της, έχει μήκος ενός περίπου εκατοστού και διάμετρο περίπου τριών χιλιοστών του μέτρου.

Οι επιστήμονες νόμισαν αρχικά ότι η βίδα ανήκε σε κάποιο γεωργικό μηχάνημα. Όμως η βίδα ήταν γερά στερεωμένη στον βράχο.
Περίπτωση "λάθους" αποκλείστηκε γιατί επιπλέον, όπως έδειξαν μεταγενέστερες μελέτες, η βίδα βρίσκεται εκεί για ένα πραγματικά τεράστιο χρονικό διάστημα, αφού τα άτομα του σιδήρου της βίδας και τα άτομα του πυριτίου (από το οποίο αποτελείται κυρίως ο βράχος) έχουν διαχυθεί εκατέρωθεν στα δύο υλικά.Οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ότι μέσα στο βράχο υπάρχουν και άλλες παρόμοιες βίδες όπως..επίσης και δύο μικρές στρογγυλές σφαίρες που φέρουν τετράγωνες οπές.

Το εύρημα μελετήθηκε επισταμένα σε διάφορα επιστημονικά ιδρύματα της Ρωσίας - από γεωλόγους, φυσικούς, παλαιοντολόγους, μεταλλειολόγους και αποδείχτηκε ότι η βίδα βρισκόταν μέσα στο ίζημα πριν αυτό στερεωθεί σε βράχο. Όλοι οι τεχνικοί που εξέτασαν τα ευρήματα είναι πεπεισμένοι ότι η βίδα έχει κατασκευαστεί τεχνητά και ότι δεν αποτελεί προϊόν κάποιας φυσικής διαδικασίας.http://www.apocalypsejohn.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Jonny Kennedy : Ο άνθρωπος που του έπεφτε το δέρμα (video)

Ο Τζόνυ Κέννεντι (Jonny Kennedy) ήταν ένα εξαιρετικά άτυχος άνθρωπος που γεννήθηκε το 1966 στην Βρετανία. Ο άνδρας αυτός έπασχε από μια... σπανιότατη διαταραχή του δέρματος το οποίο έπεφτε πολύ εύκολα.

Η σπάνια αυτή πάθηση ονομάζεται "Epidermolysis bullosa" και ως αποτέλεσμά της είναι το δέρμα να είναι εξαιρετικά εύθραυστο και τα "πέφτει" πολύ εύκολα ακόμα και όταν ο ασθενής βγάζει τα ρούχα του. Υπολογίζεται πως η ασθένεια αυτή εχει συχνότητα 1 προς 9 εκατομμύρια γεννήσεις.


Η περίπτωση του Τζόνυ Κέννεντι έγινε ντοκιμαντέρ απο το Βρετανικό κανάλι Channel 4 το 2003 και αξίζει να σημειώσουμε πως ο άτυχος άνδρας πέθανε κατά τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ πάνω στο αναπηρικό του καροτσάκι από καρκίνο του δέρματος.

Όταν λίγο διάστημα αργότερα προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ στο Βρετανικό κοινό, συγκλόνισε την κοινη γνώμη καθώς ο θαρραλέος πρωταγωνιστής έδειχνε καθαρά τα συναισθήματά του μπροστά στην κάμερα ενώ κάποια στιγμή εξομολογήθηκε πως ένιωθε πως θα "πεθάνει πριν τελειώσουν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ". Το 2005 ντοκιμαντέρ αυτό ψηφίστηκε ως το 6ό πιο δημοφιλή του Channel 4, και το 50ό καλύτερο ντοκιμαντέρ όλων των εποχών. Μεταξύ αλλων η μητέρα του νεαρού άνδρα εξομολογείται μπροστά στην κάμερα πως η "ψυχή της σπαράζει" βλέποντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση, ενώ εαν υπήρχε ο προγεννητικός έλεγχος την εποχή που γεννήθηκε ο Τζόνυ σίγουρα θα πραγματοποιούσε έκτρωση και δεν θα τον εφερνε ποτέ στον Κόσμο. Δείτε παρακάτω κάποια συγκλονιστικά στιγμιότυπα απο την τραγική ιστορία του Τζόνυ Κέννεντι  

http://web-parrot.blogspot.gr
  http://periergaa.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

«ΣΚΑΘΑΡΙ ΣΑΤΑΝΑΣ» ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 
Το σκαθάρι από τη Δομινικανή Δημοκρατία δείχνει αυτό το έντομο να μοιάζει πάρα πολύ με τον Σατανά.
Ο φωτογράφος Tomas Celar έβγαλε τη φωτογραφία που αποτυπώνει τα γιγαντιαία του κέρατα που μοιάζουν με κεραίες, που φτάνουν 4 εκατοστά μήκος και μπορεί να είναι σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το σώμα του. Τα κόκκινα μάτια που σε κοιτάζουν ακριβώς όπως ο Σατανάς.
Έχει ονομαστεί ως ο νούμερο ένα δημόσιος εχθρός (στον κόσμο των εντόμων, τουλάχιστον) από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Οι καταπληκτικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Πούντα Κάνα της Δομινικανής Δημοκρατίας τον περασμένο μήνα.


Η αμερικανική κυβέρνηση εξέδωσε πρόσφατα μια σημαντική προειδοποίηση σχετικά με το σκαθάρι Longohorn για εισβολή. Στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 20.000 διαφορετικά υποείδη του εντόμου.
Ο αύγουστος είναι ο μήνας αιχμής για την εμφάνιση του.
Τα σκαθάρια ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1996, μετά την άφιξή υλικού συσκευασίας ξύλου από την Ασία.


atheatignosi.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ (VIDEO)

Ο κόσμος έχει πάντα είχε την απορία, "ποιός έχτισε τις μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου." Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν οι Αιγύπτιοι, όμως, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το πότε οι πραγματικές πυραμίδες χτίστηκαν. Κάποιοι αρχαιολόγοι λένε μετά την χρονολόγηση άνθρακα, και φαίνεται να είναι περίπου 7,000-10,000 χρόνια.Ωστόσο, άλλες συζητήσεις λένε ότι είναι μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια και οι Αιγύπτιοι ήρθαν μόνο γύρω στα 3.000 χρόνια πριν,κι έτσι δεν θα μπορούσαν να είναι παλαιότεροι.
Τι θα συμβεί αν οι Αιγύπτιοι έχτισαν μερικές από τις μικρότερες, αλλά όχι τη μεγάλη πυραμίδα.
Αυτό μπορεί να είναι γιατί βλέπουμε τρεις μεγάλες πυραμίδες δίπλα σε τρείς μικρές που δεν φαίνονται τόσο θαυμαστές δίπλα στις μεγάλες. Έτσι, το ερώτημα είναι ... ποιος τους έχτισε πρώτα;

 Παραπάνω είναι ένα βίντεο που δείχνει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι γίγαντες όντως έχτισαν τις αρχαίες πυραμίδες της Αιγύπτου. Πριν οι σκεπτικιστές αρχίζουν να τρέχουν... ας δούμε την ιστορία. Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγεται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες…των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Το πιο ιστορία μνημείο του μαθήματος είναι ο γίγαντας Γολιάθ που παλεύει με τον Δαυίδ. Επίσης, βρέθηκαν στην Αίγυπτο σχέδια μικρότερων ανθρώπων που παλεύουν ενάντια στους μεγαλύτερους ανθρώπους. Σχεδόν κάθε πολιτισμός έχει τα ονόματα ή τα σχέδια των γιγάντων από τις διαφορετικές εποχές στην ιστορία.

Εδώ είναι ένα σχόλιο από έναν πραγματικό αρχαιολόγο:

"Είμαι ένας αρχαιολόγος (ο οποίος έχει εργαστεί στις πυραμίδες) και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαστε όλοι δεκτοί σε μια μυστική κοινωνία όπου έχουμε την υποχρέωση να κρύψουμε τα μυστικά της ύπαρξης των γιγάντων, υπό την απειλή του θανάτου. Τώρα που ξέρετε όλη την αλήθεια η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο. Τουλάχιστον η αλήθεια είναι εκεί έξω, αλλά τώρα θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με φόβο. "


Ο Gery Νέλσον έχει ένα θαυμάσιο και μεγάλο άρθρο για το θέμα αυτό με αναφορές και εικόνες. Στο άρθρο του ο Νέλσον λέει: "Έχω προσπαθήσει να το κρατήσω μέσα στη σφαίρα της δικής μου εμπειρίας Όπως το σφυρί βαριοπούλα 64 λιβρών που βρίσκεται σε ένα ορυχείο χαλκού κοντά στην πόλη Llandudno στη βόρεια Ουαλία. Γιγαντιαίοι άξονες που ξεθάβονται στο Ιράν, γιγαντιαία ξίφη, κ.λπ. Θα μπορούσατε να διαβάσετε για εβδομάδες σχετικά με το θέμα των γιγάντων.Θα πρότεινα οι γίγαντες των νησιών Solomon, κοκκινομάλλεις γίγαντες, γίγαντες της Αριζόνα, γίγαντες Καλιφόρνιας, γίγαντες του Οχάιου, περουβιανοί γίγαντες.»
Πριν από μερικά χρόνια ποτέ δεν θα πίστευα ότι οι γίγαντες έχτισαν τις πυραμίδες, σκέφτηκα ότι ήταν παράλογο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχω διαπιστώσει ότι η πραγματική αλήθεια, ίσως είναι πιό παράξενη κι απο την μυθιστοριογραφία.

Σύμφωνα με τον Συγγραφέα Ο Brad Steiger , ο οποίος έχει γράψει πάνω από 168 βιβλία με πάνω από 17 εκατομμύρια αντίτυπα. Λέει στο βιβλίο του «Ο Κόσμος Πριν από εμάς,"
"Υπήρξαν ανασκαφές στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν παραχθεί λείψανα πρωτόγονων ανδρών και γυναικών πάνω από επτά πόδια ύψος. Ανθρωποειδή με κέρατα. Γίγαντες με διπλές σειρές δοντιών. Προϊστορικοί άνθρωποι με έντονα κεκλιμένα μέτωπα και σαγόνια ... Τον Ιούλιο του 1895, ένα συμβαλλόμενο μέρος ανθρακωρύχων που εργάζονται κοντά στο Veil Falls, στην Καλιφόρνια, βρήκαν τάφο γυναίκας του οποίου τα σκελετικά υπολείμματα ήταν έξι-πόδια-οκτώ ίντσες στο μήκος. "
Λοιπόν τι συμβαίνει με αυτούς τους γίγαντες; Γιατί δεν τους βλέπουμε πια σήμερα; Μια θεωρία θα μπορούσε να είναι ότι πέθαναν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πλημμύρας, μολύνθηκαν απο ασθένειες ή ακόμη και ζευγάρωσαν με κανονικούς ανθρώπους, που θα μπορούσε να εξηγήσει το σύνδρομο του γιγαντισμού.

Επίσης, πρόσφατα δημοσιεύθηκε, αλλά παρμένο απο το 1988 στο γερμανικό ιστοχώρο BILD.De, οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από τον Gregor Spörri. Μεταφράζεται από το άρθρο ως εξής:
"Το 1988, την τελευταία ημέρα της έρευνας στο ιδιωτικό ταξίδι του, ήρθε σε επαφή με έναν ηλικιωμένο άντρα από μια σοβαρή δυναστεία ληστών Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα αγρόκτημα στο σπίτι Μπιρ Χούκερ, 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Καΐρου.
Μετά την πληρωμή, $ 300 Spörri, έριξε μια ματιά στο σοβαρό απούλητο θησαυρό των ληστών. Τυλιγμένα σε κουρέλια παλιά υπήρχαν οστά και δέρμα.
«Ήταν ένα στενόμακρο πακέτο, μύριζε κλεισούρα. Ήμουν εντελώς κατάπληκτος όταν είδα το σκούρο καφέ δάχτυλο του γίγαντα.
Είχα τη δυνατότητα να το πάρω στο χέρι και να τραβήξω εικόνες."Το καμμμένο δάχτυλο ήταν ανοικτό και καλυπτόταν με αποξηραμένη μούχλα Αυτό ήταν απίστευτο. Σε μέγεθος που ταιριάζει σε ένα σώμα θα έπρεπε να ήταν περίπου 15 πόδια ύψος "
Ο ληστής έδειξε, επίσης, το ελβετικό πιστοποιητικό γνησιότητας και μια ακτινογραφία της εικόνας. Και οι δύο είναι από τη δεκαετία του '60. "
Η ερώτηση είναι, γιατί οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κρύβουν όλα αυτά από τους ανθρώπους;
 
atheatignosi.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο!!!

Δείτε την γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο
Ο μεγαλύτερος κόλπος άνηκε πιθανότατα στη Σκωτσέζα γίγαντα Anna Swan (1846 -1888) μια αξιοπρόσεκτη γυναίκα που δημιούργησε διάφορα ρεκόρ σχετικά με τον όγκο της.
Αν και γεννήθηκε φυσιολογική, άρχισε να αναπτύσσεται με ένα καταπληκτικό ρυθμό στην παιδική ηλικία, φθάνοντας τελικά σε ένα μέγιστο ύψος 2,30 στην ηλικία των 19.
Ερωτεύτηκε με τον καπετάνιο Martin Bates, ένα άλλο "γίγαντα" με ύψος άνω των 2,10. Παντρεύτηκαν το 1872, δημιουργώντας το ρεκόρ για το πιο...ψηλό παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο, ένα ρεκόρ που ισχύει μέχρι σήμερα.
Στις 18 Ιουνίου 1879, γέννησε το μεγαλύτερο μωρό στην ιστορία, που ζύγιζε 11,79 κιλά και είχε ύψος 86,36 εκατοστά! Το παιδί δεν επέζησε από τον τοκετό. Με βάση το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος ενός νεογέννητου είναι το κεφάλι και το γεγονός ότι το κεφάλι του εν λόγω παιδιού είχε διάμετρο 48,26 εκατοστά, κάνει την Swan τη γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο που έχει μετρηθεί ποτέ.
Αρκεί να αναφερθεί ότι η φυσιολογική συστολή του κόλπου κατά τον τοκετό είναι 10 εκατοστά

 http://www.newsbomb.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Του οργανισμού μας τα παράξενα

 Φωτογραφία για Του οργανισμού μας τα παράξενα

Γιατί το παγωτό μας προκαλεί πονοκεφάλους; Πού οφείλεται ο λόξυγκας Και τι ακριβώς συμβαίνει όταν χασμουριόμαστε και τα αυτιά μας κάνουν «κλακ»; Όλες οι παράξενες, και συνήθως ακίνδυνες, συμπεριφορές του σώματός μας, εξηγούνται.

Απολαμβάνετε το παγωτό σας μια μέρα με καύσωνα και ξαφνικά σας πιάνει πονοκέφαλος. Ανεβαίνετε σε μεγάλο υψόμετρο και ακούτε ένα χαρακτηριστικό «κλακ» στα αυτιά σας. Ξυπνάτε από όνειρο και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να κουνήσετε το πόδι σας. Οι παράξενες συμπεριφορές του σώματός μας μπορεί να μοιάζουν ανησυχητικές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εντελώς ακίνδυνες. Ιδού τι συμβαίνει όταν μας πιάνει λόξυγκας, ή όταν πετάει το μάτι, και πότε πρέπει να ανησυχήσετε.

Κεφάλι… παγωτό:

Αυτό που αποκαλούμε «πονοκέφαλο του παγωτού» συμβαίνει όταν κάτι κρύο αγγίξει τα νεύρα του ουρανίσκου, προκαλώντας το πρήξιμο των αιμοφόρων αγγείων στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού. Αυτό το απότομο πρήξιμο είναι που προκαλεί τον πονοκέφαλο. Για να τον αποφύγετε, μια απλή λύση είναι να τρώτε το παγωτό –ή οτιδήποτε παγωμένο– πιο αργά.


Ίλιγγος:

Αν ξαφνικά όλα γύρω σας γυρίζουν, πιθανότατα αυτό που σας συμβαίνει είναι ίλιγγος. Θα τον ξεχωρίσετε εύκολα από την ζαλάδα, κατά την οποία νιώθετε ασταθείς εσείς, αλλά δεν βλέπετε (για την ακρίβεια, δεν νομίζετε ότι βλέπετε) οτιδήποτε γύρω σας να κινείται. Άλλα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν είναι η μερική απώλεια ακοής, η δυσφορία στο αυτί και οι ασυνήθιστες κινήσεις των ματιών. Ο ίλιγγος οφείλεται συχνά σε προβλήματα του εσωτερικού του αυτιού, ή σε νευρολογικές παθήσεις. Μπορεί, δε, να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι αρκετές ώρες. Η θεραπεία του εξαρτάται από την αιτία που τον προκαλεί.

Πόδια ή χέρια που «κοιμούνται»:

Δεν είναι ακριβώς μούδιασμα, είναι αυτή η παράξενη αίσθηση ότι το χέρι ή το πόδι σας «κοιμάται» και δεν μπορείτε να το κουνήσετε. Αυτή η προσωρινή και ακίνδυνη αίσθηση προκαλείται από συνεχή πίεση στα νεύρα, η οποία μπλοκάρει την μετάδοση μηνυμάτων στον εγκέφαλο, που είναι κανονικά η δουλειά των νεύρων. Η θεραπεία είναι απλή: απλά αλλάζετε θέση, και υπομένετε λίγα «τσιμπηματάκια» που θα νιώσετε καθώς τα νεύρα αρχίζουν να επανέρχονται.

Λόξυγκας:

Ο λόξυγκας είναι μία ανεξέλεγκτη σύσπαση του διαφράγματος –του αναπνευστικού μυ κάτω από τα πνευμόνια. Οι αιτίες που τον προκαλούν είναι ποικίλες και μπορεί να περιλαμβάνουν το ότι φάγατε ή ήπιατε πολύ, το ότι φάγατε πολύ γρήγορα, ή απλά το ότι στραβοκατάπιατε. Συνήθως ο λόξυγκας σταματάει μόνος του, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε και μερικά γιατροσόφια όπως το να κρατήσετε την αναπνοή σας ή να πιείτε γρήγορα ένα ποτήρι νερό, για να τον ξεφορτωθείτε.

Ξεβουλώνοντας… αυτιά:

Όλοι το έχουμε κάνει, στο αεροπλάνο ή στο αυτοκίνητο καθώς αλλάζουμε υψόμετρο και νιώθουμε τα αυτιά μας βουλωμένα: είτε χασμουριόμαστε, είτε κλείνουμε τη μύτη και φυσάμε μέχρι να ακούσουμε το χαρακτηριστικό «κλακ». Αυτό που στην πραγματικότητα κάνουμε είναι να εξισορροπούμε την πίεση στο εσωτερικό και το εξωτερικό του τυμπάνου, η οποία αλλάζει μαζί με το υψόμετρο. Το «κλακ» είναι η ένδειξη ότι μία σάλπιγγα που ενώνει το εσωτερικό του αυτιού με το πίσω μέρος του λαιμού ανοίγει, απελευθερώνοντας πίεση.

Κράμπα στη γάμπα:

Ο μυς της γάμπας κάνει έναν σπασμό που μπορεί να κρατήσει από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι μερικά λεπτά –και ο οποίος πονάει πολύ. Στα αγγλικά, το σύμπτωμα είναι γνωστό ως Charley Horse και οφείλεται συνήθως σε αφυδάτωση, υπερκόπωση του συγκεκριμένου μυ (από έντονο περπάτημα, πχ), ερεθισμό των νεύρων ή έλλειψη ορισμένων μετάλλων, όπως του ασβεστίου και του κάλιου. Για να ανακουφίσετε τον πόνο, δοκιμάστε να περπατήσετε για λίγο, ή να τεντώσετε τον μυ. Αν οι κράμπες επιμένουν, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

Μάτι που πετάει:

Μπορείτε να συνεχίσετε να ρωτάτε τον διπλανό σας ποιο μάτι πετάει και να πιστεύετε ότι θα συναντήσετε κάποιον, όπως λέει η λαϊκή παράδοση. Το πέταγμα του ματιού δεν είναι σε καμία περίπτωση ανησυχητικό –όσο εκνευριστικό κι αν είναι. Προκαλείται κατά κύριο λόγο από άγχος, κούραση, κόπωση του ματιού, ξηροφθαλμία, υπερβολική δόση καφεΐνης, ενώ οι πιο επίμονες περιπτώσεις προκαλούνται από νευρολογικές διαταραχές, όπως το σύνδρομο Tourette. Συνήθως οι σπασμοί σταματούν μόνοι τους, αλλά αν επιμένουν και σας ενοχλούν, ο γιατρός μπορεί να σας συστήσει θεραπεία με Botox.

Μαύροι κύκλοι:

Τα «μάτια του ρακούν» οφείλονται είτε σε κούραση είτε στο… προχωρημένο της ηλικίας. Η έλλειψη ύπνου κάνει το δέρμα χλωμό, δίνοντας έμφαση στους μαύρους κύκλους, ενώ με τα χρόνια το δέρμα γύρω από τα μάτια γίνεται πιο λεπτό, κάνοντας τις δυσχρωμίες πιο εμφανείς. Κάποιες φορές, οι μαύροι κύκλοι οφείλονται σε αλλεργίες, ενώ και η κληρονομικότητα παίζει τον ρόλο της στην εμφάνισή τους.

Υπερβολική τριχοφυΐα:

Ο νούμερο ένα εφιάλτης των γυναικών, συνήθως δεν είναι ανησυχητικός. Η υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα αφορά περίπου το 5% των γυναικών, και μπορεί να είναι γενετική ή να οφείλεται σε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, χαρακτηριστικό του οποίου είναι το πλεόνασμα ανδρογόνων, είτε ανδρικών ορμονών, στο γυναικείο σώμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η υπερβολική τριχοφυΐα μπορεί να οφείλεται σε όγκους που εκκρίνουν ορμόνες. Η θεραπεία της τριχοφυΐας εξαρτάται από την αιτία που την προκαλεί, και περιλαμβάνει συνήθως ηλεκτρόλυση, ορμονικές θεραπείες και επεμβάσεις με laser.

Δυσχρωμίες στα νύχια:

Περίπου το 50% των προβλημάτων στα νύχια οφείλονται σε μυκητιάσεις. Το πρασινωπό χρώμα οφείλεται στο βακτήριο pseudomonas και θεραπεύεται εύκολα με αντιβιοτικά. Το κίτρινο χρώμα είναι συχνά ένδειξη μυκητίασης. Το σκούρο κόκκινο, το μωβ και το μαύρο είναι απλά αίμα που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο από τραυματισμό. Οι αλλαγές στα χρώματα μπορεί επίσης να σχετίζονται με φαρμακευτικές θεραπείες, ή να είναι σημάδι για πιο ανησυχητικές παθήσεις. Αν έχετε αμφιβολίες, συμβουλευτείτε ένα γιατρό.
 
in2life.gr
 http://www.newsnow.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Με τι σας μοιάζει αυτό το φίδι;Με τι σας μοιάζει αυτό το φίδι;
Δεν ξέρουμε εσάς τι σας θυμίζει, αλλά οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξη τους, όταν πρωτοαντίκρισαν το συγκεκριμένο φίδι,που μοιάζει εκπληκτικά με ανδρικό γεννητικό όργανο!

Το φίδι που ανήκει στην οικογένεια των «τυφλών φιδιών» ανακαλύφθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο στον Αμαζόνιο και οι επιστήμονες «σπάνε» το κεφάλι τους να καταλάβουν το ακριβές είδος του φιδιού.

Πάντως η ομοιότητα με… πέος είναι εκπληκτική.
Star.gr
Διαβάστε Περισσότερα »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...